Thursday 18 January 2007

Soylent Green i les rebaixes

Uuuh....ens apropem als temps de soylent green. Si hom va a la secció de roba rebaixada d’un Bershka pot percebre com seria l’actitud humana en un proper temps de cerca del soylent green. Quina por. No sé, l’altre dia, fent una mica de temps, vaig entrar a un Bershka i feia por la part de rebaixes, en especial on estaven tots els jerseis rebregats i barrejats. La postguerra...Les guerres són a les tardes de divendres i dissabte. Uaaa...la roba rebaixada com a soylent green gairebé....volent robaaaaaaaah la gent!!! Ens hi trobarem...món esparracat. Quina llàstima.

La pel•lícula Soylent Green (1973) (no l’he vista...va d’un temps en què les gents cerquen desesperadament el soylent green, el secret per la supervivència. El soylent green es menja i no vulguis saber què és —no ho sé tampoc—):
http://www.imdb.com/title/tt0070723/


I la cançó inspirada en soylent green, per Wumpscut (grup poc conegut, entre industrial gothic, EBM, darkwave, que fa anys que conec i que molt de tant en tant vaig escoltant):
http://en.wikipedia.org/wiki/Wumpscut:



la lletra (les imatges de la web no són boniques...però no és el que sembla...el senyor Rudy Ratzinger (1966) no fa apologia de coses negatives sinó més aviat una crítica...o una descripció...clar, que tot és força fosc...i cadascú que interpreti...jo al menys no m’ho prenc seriosament). Hi ha trossos de la lletra que es corresponen amb diàlegs de la pel•lícula:
http://www.betondisco.de/lyric.67.html

No comments: